Omtaler og udtalelser

Nov. 2013:
“I akupunktur behandling for allergi Jeg har i foråret for nogle år tilbage været i et akupunkturforløb hos Ulla Nørgaard i Ramsing. Jeg har lidt af/lider af høfeber siden jeg var syv år, og blev desuden også konstateret allergisk overfor katte og husstøvmider. Trods min generelt meget kritiske holdning overfor alternativ behandling, kastede jeg mig ud i forløbet, da mit medicinforbrug var steget.
Jeg måtte to gange dagligt bruge øjendråber og endte også med at tage Alnok/Benadryl flere gange hver dag. Efter gentagne behandlinger med nåle siddende her og der samt gode råd fra Ulla, begyndte der at ske noget.

Min efterfølgende sommer forløb helt anderledes end de plejer. Jeg mærkede sjældent noget til min høfeber og de fem-seks dage ialt jeg følte mig generet, var det rigeligt at bruge øjendråber en enkelt gang dagligt.
I dag er jeg 23 år og har måttet indrømme, at akupunktur kan hjælpe mig. Det er stort set kun, hvis jeg i en længere periode skal være i rum med en kat, at jeg er generet, og høfeberen viser gudskelov meget sjældent
sit væmmelige ansigt. Mit medicinforbrug mht. allergi har således aldrig været lavere (næsten lig nul), og det kan jeg kun takke Ulla Nørgaard for.”

Kristine Bach Christensen Aarhus C


Vivi Aakjær, Skive: ”Jeg kørte galt i min bil og fik deraf mange og vedvarende smerter i hele min venstre side af kroppen i næsten et år. Efter behandling hos Ulla med KST blev jeg smertefri. I en periode fik jeg en ugentlig behandling, men nu er det nok ca. engang hver 3.-6. måned.”


Vibeke Jensen, Ramsing: ”Jeg vågnede hver nat gennemblødt af sved pga. hedeture. Efter to behandlinger hos Ulla med A-2000 sov jeg hele natten uden at vågne.”


Tanja Timmers, Ramsing: ”Jeg har længe døjet med slidgigt og astma. Ulla behandlede min slidgigt med A-2000 og efter få behandlinger hævede mine knæ ikke mere. Samtidig blev min astma også meget bedre.”


Helga, Balling: “Jeg havde store smerter med helvedsild i over 3 måneder. Ulla afprøvede nogle nye punkter og efter intensiv behandling over to-tre uger forsvandt smerterne så jeg ikke siden har taget smertestillende.”