Artikel fra Migræne- og hovedpineforeningen 02-2018 tilrettet (2) (1)

 

A4 poster foredrag_migræneprojekt2018

 

Migræneprojekt

 

 

 

 

Solveig Karoline Jensens Migræne historie: 

Solveig var med i mit lille migræne forsøg i efteråret 2017.
3 behandlinger ialt og migrænen var væk. Efter over 30 år med migræne hver måned 3-4 dage ad gangen. Sengeliggende, lyd- og lysfølsom og opkast. Efter følgende meget træt.

Så fik jeg besøg af hende i Helsehuset lige før jul 2018. Altså over et år efter behandlingerne. Hun ville gerne fortælle hvordan hendes liv siden har været:

Migrænen er IKKE kommet tilbage !!!

Dette har ændret familielivet total. Pludselig har hun faktisk 4 uger til rådighed i hver måned og skal ikke altid have en plan B. Der er energi og overskud til at være social. Det giver meget glæde generelt. Børnene har nu en mor på fuldtid (der er 8 stk). Der skal ikke tages særlige hensyn. Hun har gennem mange år været vant til at der skulle vises særlige hensyn til hende fra alle sider: skole, familie, børn, fester mm.

Det er næsten svært at vænne sig til at man nu faktisk kan planlægge noget og så forvente at det går efter planen. Børnene kan også mærke at der nu er meget mere energi, tid og plads til dem. De har held deres liv været vant til at mor måske ligger med migræne, og måske ikke kan deltage i det de håber. Det er også en stor glæde for dem.

Se det var da verdens bedste historie, og så er det endda sandt. Og hele denne forandring efter blot 3 akupunkturbehandlinger.  Og iøvrigt ikke andre livsstilsændringer overhovedet.

Jeg elsker mit job, og tak for at jeg måtte dele din historie, Solveig ❤️

 

Lise Lotte Lidegaards historie:

Endnu en solskinshistorie fra en af mine prøvekaniner mht akupunktur mod migræne🌞☀️Lise Lotte Lindegaard lider af voldsom migræne flere gange om måneden. Det varer som regel en hel dag og er med lyd- og lysfølsomhed, kvalme og dundrende smerter i hovedet og derfor brug af stærk smertestillende medicin.

Siden første behandling har hun hverken haft hovedpine eller migræne 😀🦋

Hun har ikke brugt medicin, med undtagelse af en enkelt Panodil, taget for en sikkerheds skyld ifm. deltagelse i en begravelse. Ikke fordi der var hovedpine. En tur til Sverige har heller ikke udløst migræne, hvilket det ellers normalt gør.
Efter anden behandling er den lysfølsomhed, hun også har uden migræne, også forsvundet.

Jeg synes det er en dejlig historie og glæder mig så meget på hendes vegne.

 

Janes historie: 

Opslag fra Facebook november 2017:

“En god historie fra Skive 🦋
Jane har voldsom migræne og er med som prøvekanin til afprøvning af ny metode. Allerede efter første behandling har hun så god virkning, at

hun ikke har haft migræne siden. Selv om hun udfordrede ved at drikke et glas rødvin lørdag aften, kom der ingenting søndag, hvilket der normalt vil gøre.

Glæder mig til at se dig igen i morgen Jane, og hører om det stadig går fremad 😎
Du lovede du ville danse ind i salonen hvis det er tilfældet 😉”

Og det gjorde hun så ugen efter:

“Jane kom (vist) dansende ind i salonen i dag. Det ville hun gøre hvis migræne stadig var væk. Og med blomster i favnen 😉 Tusinde tak Jane 😊 Status: Stadig ingen migræne efter to behandlinger og 2,5 uge. Tak for du ville låne mig din migræne. Og jeg er superglad for at det har virket så godt på dig.”

 

Natja Michelsens historie: 

Opslag fra Facebook 31. okt 2017:

“Så er der gode historier fra prøvebehandlingerne vedr. alvorlig migræne:
Natja Michelsen: Har normalt migræne 4-6 gange om måneden. Lys- og lyd følsom, opkast og selvsagt kraftig migræne. Denne er påvirkelig af stress/travlhed, og hun får til tider meget kraftig morfinlignende medicin.

Efter de første to akupunktur behandlinger fortæller Natja, at hun i den første uge slet ikke havde migræne, men kun lidt hovedpine. Den travlhed på job som normalt udløser migræne har i den uge ikke udløst anfald. Og i ugen efter var der optræk til migræne men den kom ikke. Og det hovedpine hun har haft har været kortvarig og ikke så slem. Dette selv om jobbet har været travl, hvilket ellers udløser migræneanfald.

Jeg synes det er fantastisk: 4 nåle, 2 behandlinger => to uger med super forbedring. Jeg er glad, ….. og det er Natja også 😉”

 

Katrine Thomsens historie: 

Efterår 2017:

Katrine Thomsen er også plaget voldsom af migræne. Hun har det hver måned og det varer typisk 2-3 dage efterfulgt af en uges tid med hovedpine!!

Det er altså voldsomt 😱

Det gør hende selvfølgelig meget træt, og hun kan ikke gå på arbejde. Hendes lysfølsomhed slører hendes syn og gør at hun ind imellem slet ikke rigtig kan se.
Efter første behandling fik hun hovedpine (som plejer at blive til migræne) men denne kunne tages med Panodil. Hun beskriver den som en “løs hovedpine” som ikke blev alvorlig.

Efter 2. behandling fik hun hverken hovedpine eller migræne. Og hun tog ingen medicin.

4 nåle, 3 mandage, 1 time pr. gang ✔️

Thats it 😎

 

Trine Muckerts historie:

Trine Muckert har døjet med slem migræne fler gange om måneden de sidste 4-5 år. Lyd- og lysfølsom, kvalme og opkast og meget pludselig stor smerte i den ene side af hovedet. Migrænen er påvirkelig af stress, cyklus og blodsukker.

Hun fik første behandling en dag hvor migrænen var på vej. Men efter nålene var sat gik det i sig selv og blev slet ikke til noget  Og der kom næsten ikke noget den næste uge.

Efter anden behandling mærkede hun mild hovedpine i løbet af ugen, ellers ingenting. Og ugen havde ellers været travl, hvilket plejer at udløse migrænen. Så to uger hen i behandlingen har der ingen migræne været og hun har heller ikke taget noget medicin den sidste uge.

Jeg er så glad på Trines vegne