Læseproblemer / uro hos børn

Jeg har bl.a. behandlet en dreng på 9 år som havde problemer med at læse og var meget urolig i skolen. Jeg opdagede at han havde problemer med øjen muskulaturen, og behandlede det med magneter, som han sov med hver nat. Derudover kom han her hos mig, og fik løsnet øjen muskulaturen yderligere med strømplader, èn gang om ugen. Han har lavet øjenøvelser en gang eller to om dagen. Det har haft utrolig stor effekt. Efter tre uger vendte han på en tallerken og begyndte at læse! Forældrene er meget overraskede, for nu kommer han pludselig selv og vil læse højt. Før var det en frygtelig plage, og han havde mange nederlag og var meget frustreret over alt det med skole. Jeg ved, at jeg selv har haft mange elever med de øjen problemer da jeg selv var lærer i folkeskolen. På det tidspunkt vidste jeg bare ikke hvor stor betydning det har, og hvor let og smertefri det kan afhjælpes!

Behandlingen henvender sig til børn med spændinger i øjenmuskulaturen.
På klinikken laver jeg en simpel test som hurtig viser om denne behandling kan være til gavn. Denne test er gratis hvis der ikke behandles videre.