Online Booking her 😉

Husk jeg har flere stole, så der er stadig plads til walk in akupunktur eller booking pr. telefon

Hjælp til selvhjælp

På disse sider vil jeg gerne give lidt tips til hvad man selv kan gøre for at afhjælpe sine gener.

I overskriften står ofte flere symptomer, men det skyldes at indenfor kinesisk medicin kigger vi ikke på enkeltstående symptomer.

Vi kigger ikke på sygdomme, men på ubalance mønstre.

Lad mig give et eksempel: Du kommer til lægen med forstoppelse, menses smerter og migræne. Lægen vil sikkert (men jeg ved det ikke, for jeg er ikke læge) give dig en slags medicin mod migræne, en mod menses smerter og sikkert masser af fiber til forstoppelse.

Som akupunktør vil jeg sige at ubalancen er Lever stagnation og behandle denne ubalance som en behandling. De tre ting er nemlig symptomer på denne ubalance, set med kinesiske øjne. Og det er de øjne jeg ser med når jeg behandler.

Taiyin