Online Booking her 😉

Husk jeg har flere stole, så der er stadig plads til walk in akupunktur

Kundernes fortællinger:

Børn og akupunktur? Klart ja !!
En solskinshistorie:
Gitte Risgård har to drenge: Conrad på 2 og Bertil på 6. Conrad har fået masser af medicin og sommetider maske siden han var 8 måneder pga. svær astma og allergi/høfeber. Dertil er kommet svær refluks som han har fået syreneutraliserende medicin for. Medicinen har i perioder gjort ham urolig og “ikke sig selv” og han har haft svært ved at falde i søvn. For en måned siden tog en læge hans høfeber medicin fra ham, hvorefter han skulle have masken 6-8 gange daglig. På det tidspunkt fik Gitte og jeg kontakt. Hun kom over til mig, men Conrad ville ikke lade mig kigge på ham. Jeg viste Gitte 4 punkter og hun fik små magnetkugler med hjem. Dem satte hun på ham da han faldt i søvn. Efter to -tre behandlinger på en uge var Conrad stort set ude af alt medicin, havde det godt og sov om natten. Astma medicin får han dog stadig til nat. Familiens læge blev forundret og glad på deres vegne og foreslog at også storebror Bertil skulle prøve magneter for sin refluks. Gitte satte 2 af punkterne på Bertil. I fredags blev begge drenge afsluttet på børneafdelingen og er medicinfri.
4 uger, 4 punkter, 4 magneter
Det er dejligt at være akupunktør
Walk in akupunkturs billede.

Akupunktur til baby ? Klart ja !!
Oftest uden nåle, men med lys og magneter.
En lille solskins historie:
Karina og Jan er blevet forældre til den lækreste lille pige. Hun fik efter kort tid mavekneb/kolik og var utrøstelig. Græd meget og var spændt som en flitsbue. De ringede til mig. Jeg behandlede hende med rødt lys på to punkter på maven. Efter kort tid faldt hun til ro og slappede af. Jeg lærte forældrene selv at behandle punkterne med rødt lys og magneter på punkterne. Og siden har hun ikke haft skrigeture Tænk der skulle så lidt til!! Og helt uden at bruge nåle.
Det er dejligt at være akupunktør altså 😉

 

Akupunktur mod hedeture og migræne?
Klart ja!
Lone Vind Olesen døjer med voldsomme hedeture og en migræne som er meget forværret det sidste halve år. Hun kom ned til mig i salonen. Jeg har behandlet med en type akupunktur der hedder AcuNova samt øreakupunktur. Efter to behandlinger er heden betydelig reduceretog hun har ikke haft migræne siden 2. behandling 👍 Dejligt for Lone 😊
På billedet sidder hun med de4 migræne-nåle i hænderne, som efter et kvarter flyttes til albuer og stortå for at afhjælpe hedeturerne. I ørene har hun to nåle mod kæbespændinger og to mod hede.

Jeg elsker mit job 😄

 

Allergi og akupunktur? Klart ja!
To historier i dag:
Kristine har døjet med pollenallergi og allergi mod katte siden hun var 7 år. Hun er i dag 27. For 4-5 år siden var hun gennem et akupunktur forløb hos mig. Hun fik ialt 5-6 behandlinger og råd om at minimere indtaget af mælkeprodukter især i pollen sæsonen. Det hjalp meget og gjorde at hun ikke længere behøvede medicin for sin allergi. Først nu i foråret har hun gentaget behandlingen ialt 3 behandlinger. Så har hun det fint igen.
Dorte døjer også med allergi. For 1 1/2 år siden fik hun en enkelt akupunktur behandling og hun behøvede ikke mere 🙂 Så forsvandt generne helt!! Det ser man ikke så ofte. Som regel skal der flere behandlinger til og evt. opfølgning. I foråret har Dorte så fået et par behandlinger igen, og så har hun det også fint igen 🙂
Det er bare dejligt at være akupunktør 😉👍

 

Skæv i kroppen og ikke lige lange ben?
Kan akupunktur noget her? Klart ja!
Dorte Nielsen Køhler er frisør ved Hos Peter hvor jeg er akupunktør. Hun fik som barn at vide at hendes ben ikke er lige lange. Derfor har hun siden gået med indlæg i den ene sko for at udligne forskellen. Hun havde dog stadig ofte ondt i ryggen. Jeg bad hende tage indlægget ud og tjekkede for skævhed. Jo hun var ganske rigtigt skæv, men istedet satte jeg en nål i det ene øre og to i det andet øre. Og så var hun rettet op 😏 Hun har ikke gået med indlæg i skoene siden og ryggen har det meget bedre. Hun har brugt indlæg så mange år at kroppen stadig vil tilbage i den stilling, men 1 behandling med tre nåle ca. en gang i måneden kan holde hende ret og holde rygsmerten væk.
Jeg elsker at være akupunktør 😄

 

Endnu en MIGRÆNE solskins historie:
Charlotte (t.v.) var en af de heldige vindere af 3 akupunkturbehandlinger i Helsehuset Ulfborg. Hun kom, som så mange andre, med migræne 🤕

Den kom tidligere til udtryk med øjenflimmer efterfulgt af hovedpine, lyd- og lysfølsom, kvalme dog uden opkast. Efter fødsel for 5 måneder siden, meget hyppigere anfald, men knap så voldsomme.

 

Lige efter 1. behandling have hun et migræne anfald, men siden har der ikke været noget. Hvilket er meget usædvanligt for hende.
4 nåle, 3 mandage i træk og nu ingen migræne 🤩
Det kan vist godt godkendes 🙏

Else (t.h.) slap også af med sin voldsomme migræne vha akupunktur. Hun har haft det siden hun var 10 år !! Hun har fået tre migrænebehandlinger, men har ikke haft migræne siden første behandling. Lidt hovedpine har der været, men ingen migræne.
Har jeg sagt det før? Jeg elsker mit job 💚🦋

 

Anettes historie: 

Så er Anette godt igang med sin præmie: gratis akupunktur i hele april 2018.

Idag er det 3. behandling, men hun kan nå mange flere inden april er ovre. Faktisk en ganske ok præmie 😉

Og vi fik bugt med hælsporen 😉

 

 

 

 

 

 

Nov. 2013:

“I akupunktur behandling for allergi Jeg har i foråret for nogle år tilbage været i et akupunkturforløb hos Ulla Nørgaard i Ramsing. Jeg har lidt af/lider af høfeber siden jeg var syv år, og blev desuden også konstateret allergisk overfor katte og husstøvmider. Trods min generelt meget kritiske holdning overfor alternativ behandling, kastede jeg mig ud i forløbet, da mit medicinforbrug var steget.
Jeg måtte to gange dagligt bruge øjendråber og endte også med at tage Alnok/Benadryl flere gange hver dag. Efter gentagne behandlinger med nåle siddende her og der samt gode råd fra Ulla, begyndte der at ske noget.

Min efterfølgende sommer forløb helt anderledes end de plejer. Jeg mærkede sjældent noget til min høfeber og de fem-seks dage ialt jeg følte mig generet, var det rigeligt at bruge øjendråber en enkelt gang dagligt.
I dag er jeg 23 år og har måttet indrømme, at akupunktur kan hjælpe mig. Det er stort set kun, hvis jeg i en længere periode skal være i rum med en kat, at jeg er generet, og høfeberen viser gudskelov meget sjældent
sit væmmelige ansigt. Mit medicinforbrug mht. allergi har således aldrig været lavere (næsten lig nul), og det kan jeg kun takke Ulla Nørgaard for.”

Kristine Bach Christensen Aarhus C

Vibeke Jensen, Ramsing: ”Jeg vågnede hver nat gennemblødt af sved pga. hedeture. Efter to behandlinger hos Ulla med A-2000 sov jeg hele natten uden at vågne.”

Tanja Timmers, Ramsing: ”Jeg har længe døjet med slidgigt og astma. Ulla behandlede min slidgigt med A-2000 og efter få behandlinger hævede mine knæ ikke mere. Samtidig blev min astma også meget bedre.”

Helga, Balling: “Jeg havde store smerter med helvedsild i over 3 måneder. Ulla afprøvede nogle nye punkter og efter intensiv behandling over to-tre uger forsvandt smerterne så jeg ikke siden har taget smertestillende.”