~ Cupping ~

Cupping er en alternativ behandlingsmetode, der har eksisteret i tusinder af år. Det involverer anvendelse af specielle koppe, der er placeret på patientens hud for at skabe et vakuum. Dette vakuum kan hjælpe med at løsne op for muskelspændinger og øge blodgennemstrømningen til det behandlede område.

Cupping kan hjælpe med at lindre smerter, redusere betændelse og fremme helingsprocesser i kroppen. Behandlingen er sikker og kan være en god alene såvel som en tilføjelse til akupunktur.

 

Hvordan virker Cupping?

Cupping virker ved at skabe et vakuum på huden ved hjælp af specielle koppe. Når koppene er placeret på huden, trækker de huden og underliggende væv op i koppen, hvilket øger blodgennemstrømningen og løsner op for muskelspændinger.

Den øgede blodgennemstrømning hjælper med at fjerne affaldsstoffer og bringe næringsstoffer til det behandlede område, hvilket kan fremme helingsprocesser i kroppen.

Hvordan foregår en behandling?

Under en cupping behandling placerer terapeuten kopper på patientens hud og skaber et vakuum, enten ved at bruge en flamme til at brænde ilt ud af koppen eller ved hjælp af en pumpe.  Jeg bruger pumpe i klinikken.

Koppen forbliver normalt på huden i 5-10 minutter, mens patienten kan slappe af eller meditere. Behandlingen kan gentages på forskellige områder af kroppen, afhængigt af patientens behov. 

 

faq

“Walk in akupunktur”  i Viborg: Online Booking:  system.easypractice.net/book/walk-in-akupunktur

eller ring og aftal på 2629 6121

I Viborg behandles i lukket rum på briks. 

 

“Walk in akupunktur” konceptet i Skive (Kun tirsdag):

Enten kommer du bare ind fra gaden eller bestiller tid (som i Viborg, se ovenfor) 

Vi finder sammen ud af hvad du skal behandles for, fører journal og du får tildelt en liggestol. Ærmer og bukseben smøges op og jeg sætte nålene i. Så får du et tæppe over og slapper af en halv times tid, mens nålene gør resten af arbejdet.

RAB godkendelsen er en titel man skal ansøge om i en brancheforening som er godkendt til dette af Sundhedsstyrelsen.

For at kunne få denne godkendelse skal behandleren have opfyldt regeringens krav for uddannelse og erfaring inden for akupunktur og er underlagt regelmæssige kontroller for at sikre kvalitet og professionalisme i deres praksis. 

Kravene er som følger:

 • 250 lektioner med Primær behandlingsform 
 • 50 lektioner med Anden alternativ behandling
 • 10 lektioner med Klinikdrift
 • 50 lektioner med Psykologi
 • 200 lektioner med Anatomi og fysiologi
 • 100 lektioner med Sygdomslære
 • Førstehjælp hvert andet år
 • Krav om løbende efteruddannelse 

Jeg har arbejdet som selvstændig akupunktør fuldtid siden april 2016.
Fra 2007 – 2016 havde jeg klinik privat som bijob.

 • Udredning: Jeg vil typisk stille en række spørgsmål om dine symptomer, sygehistorie, livsstil og andre relevante oplysninger for at afgøre, om akupunktur er den rigtige behandling for dig.
 • Diagnose: Jeg vil derefter udføre en undersøgelse for at identificere eventuelle ubalancer eller blokeringer i kroppens energibaner, som kan føre til symptomerne.
 • Akupunkturbehandling: Når det er afgjort, hvilke akupunkturpunkter der skal behandles, vil jeg indsætte små, sterile engangsnåle i disse punkter på kroppen. Nålene vil blive efterladt i op til 30 minutter for at stimulere kroppens selvhelbredende processer.
 • Afslutning: Efter behandlingen vil jeg fjerne nålene og give dig nogle opfølgningsanbefalinger for at opretholde de positive virkninger af akupunkturen.

Alt i alt er en akupunkturproces en sikker og naturlig måde at hjælpe kroppen med at genoprette balance og fremme selvhelbredelse. Behandlingen kan hjælpe med at lindre en række fysiske og psykiske symptomer.

Du kan få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” ved akupunkturbehandling hos mig.

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til akupunkturbehandling, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere om “danmark”s betingelser og takster til akupunktur her: www.sygeforsikring.dk/tilskud/akupunktur

Har du en sundhedsforsikring, kan du med stor sandsynlighed få tilskud til behandlinger hos mig.

Kravet de fleste forsikringsselskaber har er at akupunktøren er RAB godkendt. Det er jeg.

Har du fået bevilget et behandlingsforløb fra din forsikring, så medbring denne, og gerne en kopi til mig, eller allerhelst send den på mail til mig. Så tager jeg kontakt til forsikringen og aftaler vilkår.

Kontakt mig i dag for en gratis telefon-konsultation.