Online Booking her 😉

AcuNova

John Boel fortæller om Acu-Nova:

Opdagelse: ”Rundt omkring alle led er der meget følsomme refleks punkter, der har forbindelse med de forskellige afsnit af hjernen”.!
Jeg har opdaget et helt nyt og anderledes mikro akupunktur system, som jeg har været så optimistisk at kalde ”Akupunktur 2000” og den nye betegnelse er Acunova. Grunden til navnet er, at det meget vel kan vise sig at være fremtidens akupunktur system.
Det virker anderledes end andre akupunktur systemer.

Akunova punkterne ligger rundt omkring alle led i kroppen.
Rundt omkring leddene er der en særlig struktur, der i funktion minder meget om ”hjernevæv”.

Det er nøglen til Acunovas virkemåde.

Derfor virker Acunova: Den væsentligste forskel på Akunova og andre akupunkturmetoder er, at Akunova punkterne virker via hjernen.
Lad os tage et eksempel med en patient, der har iskias.
Når man rammer det helt rigtige punkt (lige i refleks kuglen) med en akupunktur nål, sker der følgende: Patienten føler en svag elektrisk strøm, der ikke er ubehagelig.
Årsagen hertil er, at indsættelsen af akupunktur nålen starter en elektrisk proces, hvor der udsendes en strøm med en bestemt elektrisk frekvens.
Hvert akupunkturpunkt udsender sin egen unikke frekvens.
Strømmen med den bestemte frekvens vandrer via nervebanerne op til det område i hjernen, der har forbindelse med (styres af) netop den del af kroppen, der er syg. Fra dette område sendes der et signal videre til hypothalalamus, der analyserer og videresender signalet til hypofysen.

Hypofysen reagerer på signalet ved at frigøre bestemte hormoner til blodbanen.
Hormonerne i blodet bevirker, at kroppens hormonregulerede organer og kirtler stimuleres til at producere og frigøre forskellige stoffer, herunder fx nogle meget vigtige smertestillende hormoner, der hedder endorfiner.

Frigørelsen af disse endorfiner bevirker, at patientens smerter forsvinder, og dermed ”løsnes der op” for patientens hold i ryggen, eller hvad problemet nu er. Ved akupunkturbehandling frigøres der samtidig en mængde regulerende stoffer fx enzymer og hormoner som kortison og adrenalin.
Ved at tage en blodprøve lige før og lige efter en akupunkturbehandling kan man således måle, at der sker over 200 processer i kroppen.
Den tekniske årsag til at impulsen udløses er, at der påføres en mikro skade af vævet, når man stikker en nål i.
Ikke nogen blivende skade ikke nogen farlig skade, ikke noget der har med helbredet at gøre, men en mikro skade.
” Punktet” giver hjernen besked om at forsøge at reparere mikro skaden, og derved reparerer/helbreder den samtidigt det egentlige problem.

Vi har f.eks. en patient, der har et skulder-problem. Akupunktøren finder reflekspunktet til skulderen og rammer punktet nøjagtigt. Den del af hjernen der styrer det sted, vi satte nålen i vil så forsøge at udbedre skaden på fingeren.
Samtidig med at den sender kemiske substanser, som vi før har beskrevet for at udbedre skaden, løber disse kemiske substanser også til det pågældende reflekspunkt. Dvs. i dette tilfælde skulderen, og går omgående i gang med at udbedre denne skade. Eller med andre ord, helbreder skulderen.

Vi tager det lige en gang til: Vi startede denne proces ved at stikke en nål i refleks kuglen. Det næste fænomen er meget interessant: Nu flyder hormonerne og de andre helsebringende stoffer med blodårerne til det syge område og starter omgående en helbredende proces.
Hvis en patient fx har ondt i ryggen – uanset af hvilken grund – flyder stofferne til det syge sted i ryggen og starter øjeblikkelig en helbredelse. Hvis akupunktøren har ramt akupunkturpunktet nøjagtigt, sker der en smertelindring omgående.

Sindet og kroppen samarbejder på en fantastisk måde, så de forskellige stoffer supplerer hinanden. Det første der sker er, at endorfinerne går i gang med at arbejde. (Endorfin kaldes også kroppens egen morfin, fordi den virker stærk smertestillende). Derfor ser vi ofte, at smerten forsvinder i løbet af sekunder efter, at nålen er sat præcist i det rigtige punkt.
Lad os tage et eksempel med et hold i nakken. Endorfinerne fjerner smerten således, at man er i stand til at dreje nakken frit uden smerter.
Binyrebarkhormoner går i gang med at fjerne væskeansamlinger, der trykker på nerven og derfor er årsag til smerten. Andre hormoner går i gang med at afslappe musklerne o.s.v. Alle disse stoffer samarbejder om at helbrede patienten.

Akunova:

Men Akunova er virksom til behandling af mange andre sygdomme. Her følger en oversigt over lidelser, hvor Akunova har vist sig at være effektiv. For at lette forståelsen er lidelserne nævnt under kropsområder.

Problemer i hovedet:
Hovedpine, migræne, ansigtsnervesmerter (trigenimusneuralgi), kæbesmerter, tandpine, tunghørhed, herpes, helvedesild, ½-sidig lammelse, svimmelhed, talevanskelighed, afasi, pande- og bihulebetændelse, eftervirkninger fra hjerneblødning og blodprop.

Nakke, hals, skuldre, arme

Nakkesmerter, piskesmæld, skuldersmerter fx frossen skulder, tennisalbue, golfalbue, smerter i albuer, hænder og fingre, carpaltunnelsyndrom (smerter i håndled), slidgigt,
seneskedehindebetændelse, struma, forkølelse, influenza, div. halsproblemer.

Bryst, ryg:

Astma, bronkitis, angina pectoris (hjertekramper), hjerteproblemer fx forkalkning af blodårerne, rygsmerter, bøjede ribben, helvedesild, hoste, kvalme.

Mave, lænd:

Hekseskud, akutte- og kroniske lændesmerter, diskusprolaps, mavesår, Morbus Crohn, Colitis, tarmbetændelse, mavesmerter, brok, nyreproblemer, leverproblemer, miltproblemer, galdekolik, kolik.

Underliv, sæde, ben:

Alle menstruationsproblemer, alle hormonelle problemer, forstørret livmoder, problemer efter fødsel, bækken(bund)løsning, slidgigt i hofte, knæ og fødder, iskias, smerter i ballerne, sex problemer fx impotens, smerter ved samleje, barnløshed hos både kvinder og mænd, skinnebenssår, blærebetændelse, ufrivillig vandladning hos voksne og børn over 7 år, opsvulmede knæ, hælespore, springerknæ, løbeben, betændelse og smerter i akillessenen, diarré og forstoppelse, prostataproblemer.

Diverse:

Alle gigtsygdomme, fx leddegigt, flyvegigt, muskelgigt, fibromyalgi, Morbus Becterew, kronisk trætheds syndrom, allergi, ordblindhed, lavt blodsukker med alle 38 symptomer, diabetes II, ½-sidig lammelse, lavt immunforsvar, vand i kroppen (ødemer), div. kredsløbsproblemer, alle sportsskader, kløe, højt blodtryk, eksem, psoriasis, kramper, kolde hænder og fødder (Morbus Raynauld), div. problemer efter operation, endokrine problemer.